Μάρτυρας αποκαλύπτει τι συνέβη πριν από τη δολοφονία της Τοπαλούδη

Για πολύ καιρό ακόμα φαίνεται πως θα απασχολεί η υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στα τέλη Νοεμβρ΄΄ιου στη Ρόδο αφού νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα.

Η άτυχη φοιτήτρια φέρεται να έψαχνε τρόπο για να γλυτώσει από τους εκβιαστές της.

«Με πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μία στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουνε», είπε μάρτυρας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τον Ιούνιο του 2018, τον μάρτυρα πλησίασε η Ελένη μαζί με τον κοινό του γνωστό λόγω των γνωριμιών που είχε με ανθρώπους από τα σώματα ασφαλείας και ζήτησαν βοήθεια προκειμένου η φοιτήτρια να γλυτώσει από τους εκβιαστές.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», ανέφερε ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, η Ελένη του είπε δύο φορές πως αν δεν τραβούσε άλλο βίντεο θα τη σκοτώνανε! «Μου είπε ότι “τραβήξανε το βίντεο χωρίς να το ξέρω εγώ και το είδα”. Τις επόμενες μέρες συνάντησα γνωστό μου αστυνομικό και τον ενημέρωσα», συνέχισε ο μάρτυρας.

Μετά τη δολοφονία πήγε στο Λιμενικό για να καταθέσει ενώ καταλήγει αναφέροντας πως «δεν μίλησα μέχρι τώρα, κρατούσε τη σιωπή μου να δω τι γίνεται. Δεν μπορώ να ξεχάσω, όπως είδα το κοριτσάκι. Είναι κρίμα… Είναι κρίμα…».

Διαβάστε επίσης