«Μας παραξενεύει και μας δημιουργεί πρόβλημα»

Για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με τις τοποθετήσεις του Πέτρου Τατσόπουλου μίλησε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης. «Εγώ τα είπα ευθέως. Μας παραξενεύει και μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα μου πεις άποψή του, αλλά και οι απόψεις κριτικάρονται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη», τόνισε στον τ/σ ΣΚΑΙ ο κ. Βούτσης και υπογράμμισε ότι «θα τα πούμε με τον κ. Τατσόπουλο. Θέλουμε να συζητήσουμε. Τα είπαμε μαζί και την Παρασκευή» και πρόσθεσε για τις τοποθετήσεις του βουλευτή του κόμματος: «Υπήρχαν διάφοροι διαλογισμοί που δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα και μας παραξενεύουν».

Οπως είπε οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν σήμερα στην ΚΟ του κόμματος, ενώ σχετικά με τη φημολογία για προσχώρηση της Θοδώρας Τζάκρη στο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «εμείς προχωράμε με τους βουλευτές που εξέλεξε ο κόσμος στις γραμμές μας και δεν έχουμε ενδιαφέρον ποσοτικής επαύξησης. Ενθαρρύνουμε πολιτικά, ιδεολογικά και κοινοβουλευτικά όσους σηκώσουν το ανάστημα τους. Αυτό το έκανε η κα Τζάκρη. Θα δούμε…».

Διαβάστε επίσης