«Μας χτυπούσε και μας απειλούσε ότι θα εκτελέσει τα επτά εγγόνια μας»

Ο 75χρονος πατέρας από το Άστρος Κυνουρίας που από την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου – την ημέρα που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο γιο του – μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media το πρωί της Τρίτης πέρασε την πόρτα του ανακριτή Ναυπλίου μαζί με την σύζυγό του. Τα όσα ισχυρίστηκε στα media ο δικηγόρος του σόκαραν την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο πατέρας και η 67χρονη σύζυγός του ζούσαν ένα οικογενειακό δράμα, καθώς ο 39χρονος γιος τους όχι μόνο βιοπραγούσε εναντίον του και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του αλλά και απειλούσε να σκοτώσει τα εγγόνια της οικογένειας. «Ζούσαν ένα οικογενειακό δράμα. Τους χτυπούσε τα δέκα τελευταία χρόνια, τους απειλούσε και τους ζητούσε χρήματα. Είχε φτάσει, μάλιστα, να απειλεί ότι θα εκτελέσει και τα επτά εγγόνια της οικογένειας, τα παιδιά, δηλαδή, των τριών αδερφών του. Το Πάσχα, είχε φτάσει στο σημείο να τους δέσει, να τους χτυπήσει και να βιντεοσκοπήσει όλα όσα έκανε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του παιδοκτόνου.

Μάλιστα, επισήμανε ακόμα ότι ο 75χρονος πριν από οκτώ χρόνια είχε πάει στην τοπική Εισαγγελία ζητώντας μέτρα προστασίας από τις βιαιοπραγίες του γιου του.

Ύστερα από την παραμονή τους στο γραφείο του ανακριτή, πήραν νέα προθεσμία για να απολογηθούν ξανά την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα