«Ματιασμένος» ο Μπέμπεκ, αλλά πήγε στο VAR, ο «ξεμάτιαστος» Μανούχος… VARέθηκε;

Ο Κροάτης Μπέμπεκ, «τα έβλεπε όλα κόκκινα» στο «Καραϊσκάκης». Ο Καραντώνης και ο VARistas Μανούχος με το όνομα, πώς τα έβλεπαν στην Τρίπολη; Αχρωματοψία είχαν, ε;

Κι άλλο σανό. Αυτό είναι τοξικό σανό από τους Σαββιδοτέχνες. Άφησαν υπονοούμενα για τον Μπέμπεκ, ενώ θα μπορούσε να είχε αποβάλει στο μισάωρο αυτόν τον Χουάνκαρ, που στο πρώτο λεπτό έδωσε αγκωνιά στον Ανδρούτσο και την δεύτερη κλωτσιά στον Εμβιλά, που είχε ήδη πασάρει την μπάλα.

Περνάνε για κουτούς και αφελείς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Όπως αφελή χαρακτήρισαν την ομάδα τους στην Τρίπολη, για μία, ακόμα, φορά. Επειδή ο Μπέμπεκ κατακύρωσε τα γκολ στην αρχή, μπορεί να ήταν και ματιασμένος;

Αν ήταν ματιασμένος, τότε γιατί πήγε στο VAR και τα ακύρωσε; Ένας κανονικός ματιασμένος δεν πάει ποτέ στο VAR. Άμα ήταν αρπαγμένος, θα έδινε και πέναλτι στο Φορτούνη κι όχι επιθετικό φάουλ. Απλά πράγματα.

Πάμε παρακάτω. Το VAR υπήρχε και στην Τρίπολη. Ουδεμία αναφορά οι Σαββιδοτέχνες. Λες και δεν έγινε τίποτα στην Τρίπολη. Λες και ο Καραντώνης είχε άριστη διαιτησία. Που στις δυο περιπτώσεις πέναλτι του Κρέσπο, καραμπινάτες, δεν είπε στον Καραντώνη να πάει να δει τις φάσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα