Ματίνα Παγώνη: Εξιτήριο για τον Δημήτρη Σταρόβα το πολύ μεθαύριο

"Αφού πρώτα ολοκληρώσει τον εργαστηριακό έλεγχο και πάνε όλα καλά", εξήγησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Η περιπέτεια του Δημήτρη Σταρόβα με την υγεία του φαίνεται να έχει αίσιο τέλος, ύστερα από 12 μέρες νοσηλείας του στο Τζάνειο λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη στις 15 Μαΐου.

Το πρωί της Δευτέρας 21 Μαΐου, η Ματίνα Παγώνη απάντησε σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», γιατί ο μουσικός παρααμένει ακόμη στο νοσοκομείο.

Όπως είπε στην εκπομπή η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ο Δημήτρης Σταρόβας αφού ολοκληρώσει τον ιατρικό έλεγχο που πρέπει να κάνει, μπορεί να πάρει εξιτήριο αύριο ή μεθαύριο.

«Θα χρειαστεί να τελειώσει τον εργαστηριακό του έλεγχο και πιστεύω μέχρι αύριο – μεθαύριο το πολύ θα έχει βγει. Έκανε την επιπλοκή του και όπως καταλαβαίνετε όταν κάνεις μία επιπλοκή δεν μπορεί την άλλη μέρα να φύγεις πρέπει να σε παρακολουθήσω πρέπει να ανατάξω την επιπλοκή και μετά να σταθεροποιηθεί και σιγά-σιγά να πας στο σπίτι σου» ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Στην πορεία, εξήγησε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο Δημήτρης Σταρόβας από εδώ και πέρα. «Τη θεραπεία αυτή, ο κάθε άνθρωπος την ακολουθεί στο σπίτι του. Όμως πρέπει να ξεκινήσει να δούμε αν του πάει αυτή η θεραπεία γιατί πολλές φορές χρειάζεται να αλλάξει, να πάμε σε κάποια άλλα φάρμακα δεν είναι απλά τα πράγματα. Έχει δυσκολία και για τον άρρωστο και για την ομάδα που τον παρακολουθεί, πρέπει να σταθεροποιηθεί πλήρως και μετά να πάρει στο εξιτήριο και να πάει σπίτι του. Τώρα είναι στην καρδιολογική κλινική και βέβαια το παρακολουθούν και από τη νευρολογική κλινική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα