Ματίνα Παγώνη: O Δημήτρης Κόκοτας, θα παραμείνει νοσηλευόμενος για 6 μήνες περίπου

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής πάσχει από επιπλοκές στην όραση και τη λειτουργία του εγκεφάλου του, από την αρχή της νοσηλεία του

Τα νεότερα για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μετέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εξηγώντας ότι ο τραγουδιστής θα χρειαστεί να παραμείνει νοσηλευόμενος για τουλάχιστον 6 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι, στα τέλη Μαρτίου, ο Δημήτρης Κόκοτας βρισκόταν στις πρόβες για το J2US όπου συμμετείχε, όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, και χρειάστηκε να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο γνωστός τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή και μετά την ανάνηψη διασωληνώθηκε, με το οικογενειακό του περιβάλλον να μεταφέρει έκτοτε τα νεότερα για την υγεία του και τον ίδιο να παραμένει μέχρι και σήμερα στο νοσοκομείο, χωρίς, πλέον, να υποστηρίζεται μηχανικά.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αποκάλυψε ακόμη ότι ο Δημήτρης Κόκοτας έχει εμφανίσει επιπλοκές στην όρασή του και τη λειτουργία του εγκεφάλου του, τονίζοντας, ωστόσο, πως αυτό ίσχυε από την αρχή της νοσηλείας του.

Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: Θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα
«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες στο νοσοκομείο. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες μέσα στο νοσοκομείο, με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού», ανέφερε αρχικά η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

«Θα χρειαστούμε ακόμα 3-4 μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή. Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές, και όσον αφορά τον εγκέφαλο, και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Θα μείνει στο νοσοκομείο, δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει προς το παρόν στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά», πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα