Ματίνα Παγώνη: Σταθερή η κατάσταση του Δ. Κόκοτα – Αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα

"Οι γιατροί ό, τι ήταν να κάνουν το έκαναν", πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, μετά από έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US στο τέλος του Μαρτίου. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στο «Πρωινό» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε: «Η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα είναι σταθερή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά κανονικά. Γίνονται καθημερινά εξετάσεις, θέλει πολύ χρόνο. Σταθερή, όπως ήταν η κατάσταση».

Και πρόσθεσε: «Επειδή αυτές οι καταστάσεις είναι δύσκολες, δίνουμε πολύ χρόνο στον ασθενή και από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον οργανισμό του πόσο θα εξελιχθεί. Οι γιατροί ό,τι ήταν να κάνουν το έκαναν, ό,τι πρέπει να κάνουν θα συνεχίσουν να το κάνουν. Περιμένουμε να δούμε όλοι μια καλύτερη κατάσταση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα».

Ο 55χρονος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας υπέστη έμφραγμα στις 28 Μαρτίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύεται όλο αυτό το διάστημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατά τη διάρκεια πρόβας με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού J2US, όπου και συμμετείχαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα