«Ματώνει η καρδιά μου για την Ελλάδα»

Για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη μίλησε η Γιάννα Αγγελοπούλου στο πλαίσιο των συνεντεύξεών της στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της «MY GREEK DRAMA».

Η Ελληνίδα επιχειρηματίας βρέθηκε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού NBC, όπου δέχθηκε ερωτήσεις για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα και ειδικότερα το γεγονός ότι το 60% των νέων βρίσκονται χωρίς δουλειά.

«Ματώνει η καρδιά μου», είπε η κα. Αγγελοπούλου και συνέχισε: «Έγραψα αυτό το βιβλίο επειδή γνωρίζω μια άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα που είχε ένα σύγχρονο πρόσωπο, που διοργάνωσε επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και τώρα όλα έχουν αλλάξει».

«Ήρθαν τα πάνω κάτω. Αν με ρωτάτε ποιος φταίει θα σας πω ότι είμαστε σε ένα κακό γάμο με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Είναι η Ιταλία, η Κύπρος, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Άρα κάτι συμβαίνει. Πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στις συμφωνίες μας», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να επιστρέψετε στη δραχμή;», την ρώτησε ο δημοσιογράφος. «Δεν είμαι οικονομολόγος. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είμαστε σε έναν κακό γάμο».

«Θέλετε διαζύγιο;», ήταν η επόμενη ερώτηση. «Μάλλον χρειαζόμαστε σύμβουλο γάμου. Δεν βλέπω διαζύγιο. Και σας παρακαλώ μην κατηγορείτε τον ελληνικό λαό. Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, τότε να κατηγορείτε τους πολιτικούς», τόνισε η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Α.Ι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα