Μαυρωτάς, ο δηλωμένος «αντι-Ολυμπιακός»

ΑΝΑΘΕΜΑ

Το πρώτο πράγμα που γράφτηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για την επιλογή του Γιώργου Μαυρωτά ως νέου γενικού γραμματέα Αθλητισμού είναι ότι υπήρξε… ρεπατζής του Τσίπρα και υπέγραφε μαζί με τους άλλους από το «Ποτάμι» τη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Πολλοί (πάρα πολλοί) Θεσσαλονικείς έβγαλαν… σπυριά στο άκουσμα του ονόματός του και τον καλούσαν να διοργανώσει… κωπηλατικούς αγώνες στις Πρέσπες, όταν αναλάβει τη θέση!

Το χειρότερο για τον νέο γενικό δεν ήταν αυτό…

Αλλά το ότι ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και χαρακτήρισαν την επιλογή του χειρότερη από εκείνη των Ιούλιου Συναδινού, Γ. Βασιλειάδη και Στ. Κοντονή από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο λόγος είναι ο εξής.

Ο Μαυρωτάς υπήρξε αθλητής του πόλο στη Βουλιαγμένη, άρα φανατικός πολέμιος του… Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν και παραμένει το μεγάλο δέος για τον χώρο της υδατοσφαίρισης. Ο νέος γενικός γραμματέας Αθλητισμού γαλουχήθηκε σε ένα τέτοιο εχθρικό περιβάλλον κι ακόμη κι όταν εγκατέλειψε την ενεργό δράση και τον ρωτούσαν… τι ομάδα είναι εκείνος απαντούσε μονολεκτικά: «Αντι-Ολυμπιακός!»

Διαβάστε επίσης