Μαυρωτάς: Υποσχέθηκε σέντρα για όλα τα πρωταθλήματα

Ο Γιώργος Μαυρωτάς αποκάλυψε σε σημερινή τηλεδιάσκεψη με αντιπροσωπεία των παικτών της Γ  Εθνικής ότι ετοιμάζει σχέδιο επιστροφής και έναρξης όλων των πρωταθλημάτων , δηλαδή από την Football League , την Γ΄  Εθνική μέχρι και τα τοπικά πρωταθλήματα!

“Η Super league 2 ξεκινάει στις 9 του Ιανουαρίου, βούληση της Πολιτείας είναι να αρχίσει στη συνέχεια και  η Football League μαζί  με την Γ’ Εθνικής. Έτσι όμως πρόκειται για 147 περίπου ομάδες σε όλη την χώρα και αυτό πρέπει να γίνει με μεγάλη προσοχή και θα γίνει, η επιστροφή στις προπονήσεις μετά τις 10 του Γενάρη”, είπε ο ΓΓΑ  προς τους ποδοσφαιριστές.

“Μας ενδιαφέρει η επανέναρξη ειδικά του λεγόμενου ερασιτεχνικού αθλητισμού, με αυστηρούς  υγειονομικούς πάντα βέβαια κανόνες”, είπε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Για την Football League ακούστηκε ότι ετοιμάζει να καταθέσει υγειονομικό πρωτόκολλο στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων, ενώ η ΕΠΟ (εκπροσωπήθηκε από τον Διακοφώτη) υποσχέθηκε ότι θα κάνει το ίδιο για την Γ΄  Εθνική, αλλά και για τα τοπικά πρωταθλήματα,μελλοντικά…

Ένα άλλο ζήτημα είναι η διάρκεια των πρωταθλημάτων καθώς ήδη μπαίνουμε στο νέο χρόνο, όμως γι αυτό το θέμα υποστηρίχτηκε ότι θα γίνουν αλλαγές στις προκηρύξεις, τόσο σε FL (ίσως και σε SL2), αλλά και σε Γ’ Εθνική και τοπικά, ώστε να προλάβουν την χρονιά.

Φυσικά, το μέγα ζήτημα είναι το κόστος, αλλά και το είδος των τεστ που θα πρέπει να γίνονται στους ποδοσφαιριστές. Στην συνάντηση ειπώθηκε ότι θα γίνει πρωτόκολλο (για τις ομάδες της Γ  Εθνικής) με rapid test που είναι πιο φτηνά, όμως και πάλι οι περισσότερες ομάδες δεν μπορούν να τα πληρώσουν.

Γι αυτό το λόγο θα γίνει μια συζήτηση να επιβαρυνθούν το κόστος, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα