Μαζεύονται υποστηρικτές στο πλευρό του Λοβέρδου

Όλο και περισσότεροι συμφωνούν ότι εάν ο Ανδρέας Λοβέρδος εκλεγεί στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τότε θα υπάρξουν επιστροφές στο κόμμα

Όλο και περισσότεροι συμφωνούν ότι εάν ο Ανδρέας Λοβέρδος εκλεγεί στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, τότε θα υπάρξουν επιστροφές στο κόμμα. Και μιλάμε για πρόσωπα της πρώτης γραμμής, όπως είναι η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία είχε μία εξαιρετική πορεία ως υποψήφια για τη θέση τού επικεφαλής του ΟΟΣΑ.

Μάλιστα, η κα Διαμαντοπούλου έχει αρθρογραφήσει δύο φορές για το πολιτικό κέντρο που παραμένει άστεγο. Από κοντά και ο Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επιτίθεται με σφοδρότητα κατά της Γεννηματά. Αλλά δεν είναι μόνοι. Υπάρχουν και άλλοι, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να στηρίξουν την υποψηφιότητα του πρώην υπουργού. Όπως και ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου, που δημιούργησε την κίνηση «Δυναμική Κοινωνία». Μάλιστα, στο πλαίσιο της στήριξης της υποψηφιότητας Λοβέρδου, όπως λένε οι γνωρίζοντες, η «Δυναμική Κοινωνία» ετοιμάζει εκδήλωση με θέμα «Πολίτες με Αξιοπρέπεια» (Παιδεία-Υγεία-Κοινωνικές Υπηρεσίες) η οποία και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, στις 18:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκτός του Θεόδωρου Παπαθεοδώρου, ο συγγραφέας-δρ. Κοινωνιολογίας Γιώργος  Σιακαντάρης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, και ο πρ. ΓΓ υπ. Υγείας, ορθοδοντικός Αντώνης Δημόπουλος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Συνταγματολόγος – και πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Μποτόπουλος. Η εκδήλωση της Δυναμικής Κοινωνίας «Πολίτες με Αξιοπρέπεια» θα μεταδοθεί απευθείας από το Facebook, το YouTube  και τον ιστότοπο www.loverdos.gr Να σημειώσουμε ότι ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου ήταν από τους στενότερους συνεργάτες της κας Γεννηματά, αλλά απομακρύνθηκε, όταν του πήρε τη βουλευτική έδρα στον Νότιο Τομέα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα