Με… 100 καλεσμένους ο Ιβάν στην Αστάνα!

Ο Ιβάν Σαββίδης θα συνεχίσει το… σερί του καθώς δεν έχει απουσιάσει από κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας.

Φυσικά σήμερα θα θέλει να δει και την πρώτη νίκη αφού μέχρι στιγής μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει νωρίς το μεσημέρι από το Ροστόφ για την Αστάνα με πτήση τσάρτερ και έχοντας μαζί του εκατό περίπου Έλληνες της ομογένειας που θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του.

Άλλωστε από τη Θεσσαλονίκη οι φροντιστές της ομάδας φρόντισαν να φέρουν στην Αστάνα ένα χαρτοκιβώτιο γεμάτες σημαίες του ΠΑΟΚ που θα μοιραστούν στους ομογενείς. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την κεντρική θύρα του γηπέδου αφού η ΠΑΕ εξασφάλισε τα εισιτήρια που δικαιούταν.

Σε ό,τι αφορά τους έξι ηρωικούς φιλάθλους που ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη και είναι από χθες στην Αστάνα, και για αυτούς έχει προνοήσει η ΠΑΕ για να δουν με ασφάλεια την αναμέτρηση.

Σε ό,τι αφορά τους Καζάκους, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 15.000 θα είναι στις κερκίδες του γηπέδου όπου από χθες η οροφή είναι κλειστή. Την ώρα έναρξης του αγώνα υπολογίζεται ότι η θερμοκρασία εντός σταδίου θα είναι παραπάνω από 10 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης