Με 460.000 ευρώ τον χρόνο στον Βέλεθ ο Αλαφούζος μπορεί να σβήσει την… πυρκαγιά του Δώνη στον Παναθηναϊκό

Οι Σαουδάραβες του Έλληνα τεχνικού προσφέρουν 1.2 εκατ. ευρώ το χρόνο στον Ισπανό

Ο Αλαφούζος πρέπει ν’ αφήσει κατά μέρος τις πονηριές με τον Βέλεθ και να ξηλωθεί για να τον κρατήσει. Είναι να παίρνει 280.000 ευρώ για την προσεχή σεζόν και 60.000 ευρώ για την επίτευξη στόχων. Να δώσει τα διπλά.

Ο Βέλεθ δεν γεννήθηκε βάζελος. Επαγγελματίας είναι και οι Σαουδάραβες του Δώνη του προσφέρουν 1.2 εκατ. ευρώ το χρόνο για δυο χρόνια. «Ζαλίστηκε» ο Φραν Βέλεθ όταν πληροφορήθηκε από τον εκπρόσωπο του το ποσό που του προσφέρει η Αλ Φατέχ από τη Σαουδική Αραβία.

Λογικό είναι να έχει ξετρελαθεί με την πρόταση των Σαουδαράβων, αν και γνωρίζει καλά ότι όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό και την απόφαση της διοίκησης του. Μια φορά σου δίνεται η ευκαιρία στο ποδόσφαιρο.

Γι αυτό πρέπει να τα χώσει ο Αλαφούζος. Έτσι κι αλλιώς, έχωσε καμιά κατοστή μιλιόνια τόσα χρόνια και λίγα έπιασαν τόπο. Τώρα που ο Παναθηναϊκός κάνει καινούργια αρχή, δεν μπορεί να κάνει πίσω.

Στην Ευρώπη θα παίξει ο Παναθηναϊκός. Καλοί είναι κι ο Σάρλια με τον Πούγγουρα, αλλά πόσο μπροστά μπορούν να οδηγήσουν τον Παναθηναϊκό;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα