Με 8 δικαιολογημένα απόντες η εθνική

Με 8 δικαιολογημένα απόντες, άρχισε σήμερα (19/3) η προετοιμασία της εθνικής ομάδας για τα επικείμενα φιλικά με την Ελβετία, στο ΟΑΚΑ (23/3) και την Αίγυπτο, στη Ζυρίχη (27/3). Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά συγκεντρώθηκαν οι 19 από τους 27 κληθέντες διεθνείς, αφού οι Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Μήτρογλου, Γιαννιώτας, Ρέτσος είχαν άδεια και θα ενσωματωθούν σταδιακά ως αύριο το πρωί.

Στη διάθεση του Μίκαελ Σκίμπε ήταν οι Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Παπαδόπουλος Κυρ., Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέλκας, Κουρμπέλης, Σάμαρης, Ζέκα, Φορτούνης, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Δώνης, Λημνιός, Κουλούρης. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Η απογευματινή (17:00) θα είναι ανοικτή και για τα ΜΜΕ.

Να σημειώσουμε πως οι Λημνιός και Κουλούρης, αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Ελβετία  θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Η οποία, δίνει στις 27/3 σημαντικό αγώνα στην Ξάνθη, με αντίπαλο την Τσεχία. Στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του οικείου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Διαβάστε επίσης