«Με άγγιζε κάθε μέρα…»λέει για Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή

Σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης έπλεξε ο Νταβίντ Βίγια!

Σύμφωνα με το Sports Illustrated, ο Ισπανός ερευνάται για ισχυρισμούς σεξουαλικής παρενόχλησης, κατά τη διάρκεια της περιόδου που αγωνίστηκε στο MLS.

Όπως έγινε γνωστό η New York City έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα για τις κατηγορίες που έγιναν σε κοινωνικά δίκτυα από μία πρώην εργαζόμενη του συλλόγου της ομάδας που αγωνίστηκε (2014-18) ο Ισπανός πρώην επιθετικός.

«Λαμβάνουμε αυτό το ζήτημα στα σοβαρά καθώς δεν ανεχόμαστε καμμία είδους παρενόχληση στον σύλλογό μας. Ξεκινήσαμε αμέσως έρευνα σχετικά με αυτό το θέμα», ανέφερε σε ανακοίνωση η ομάδα της Νέας Υόρκης.

Με το όνομα χρήστη του Twitter @ItsmeskylerB, η γυναίκα που φέρεται να δέχθηκε παρενόχληση έκανε την σχετική καταγγελία στο κοινωνικό δίκτυο, που στη συνέχεια αναδημοσίευσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Νόμιζα ότι αντιμετώπιζα την ευκαιρία της ζωής μου όταν πήρα αυτή τη δουλειά, και αυτό που πήρα ήταν ότι ο Νταβίντ Βίγια με άγγιζε κάθε μέρα και τα αφεντικά μου πίστευαν ότι ήταν κάπως αστείο. Οι γυναίκες που λένε αυτές τις ιστορίες δυνατά είναι οι ηρωίδες μου», έγραψε στο twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες toy Sports Illustrated, σε δηλώσεις του Yahoo Sports, μέσω του μάνατζέρ του ο Νταβίντ Βίγια αρνήθηκε τις κατηγορίες.

«Αντιτίθεμαι σθεναρά στους ισχυρισμούς που έγιναν στο Twitter. Αυτές οι κατηγορίες είναι εντελώς ψευδείς και τις αρνούμαι. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί αυτό δεν τέθηκε προηγουμένως αν κάποιος ένιωθε τόσα άβολα.»

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα