Με αιχμές κατά Μωραΐτη αποχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την Ζάκυνθο ήρθε και νέα παραίτηση υποψηφίου δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Δημήτρη Τραπεζιώτη, ο οποίος αποχώρησε από την κούρσα των δημοτικών εκλογών αφήνοντας αιχμές κατά του νέου υφυπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα, του Θάνου Μωραΐτη.

Συγκεκριμένα ο μέχρι πρότινος υποψήφιος δήμαρχος στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «παράγοντες μανιακοί της εξουσίας και δημόσια πρόσωπα με θέσεις ευθύνης στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου μας εργάστηκαν  συστηματικά και μεθοδικά για την αποδυνάμωση της ανωτέρω προσπάθειας, προκειμένου να ευδοκιμήσουν οι προσωπικοί και πολιτικοί τους σχεδιασμοί» και την ίδια στιγμή κάνει λόγο για στελέχη του χώρου που στήριζαν υπόγεια αντίπαλη δημοτική παράταξη.

Ο κ. Τραπεζιώτης στην ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή και τους βουλευτές Γεώργιο Βαρεμένο και  Μαρία Τριανταφύλλου για την υποστήριξη που μου παρείχαν. Και δίχως να τον ονοματίσει στην ανακοίνωση κάρφωσε τον Θάνο Μωραΐτη: “Προσωπικά ΕΞΟΔΟΣ. Βλέπετε κύριε Υπουργέ όταν εσείς εισέρχεσθε εγώ εξέρχομαι και έτσι για μια ακόμα φορά δεν θα συναντηθούμε. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα στεναχωρηθείτε γιατί δεν θα μείνετε μόνος σας, θα συναντηθείτε με τους φίλους σας αλλά μόνο μ’ αυτούς γιατί οι πολίτες καταλαβαίνουν και θυμούνται. Εύχομαι η επιλογή και η τοποθέτηση Πολιτικού από το παλιό εκτεθειμένο πολιτικό σύστημα σε υπουργικό θώκο να μην αποβεί μοιραία αντιστρέφοντας τους όρους και αντί για την επιδιωκόμενη διεύρυνση να οδηγήσει σε τακτικές παρελθόντος”.

Διαβάστε επίσης