Με αλλαγές…

Απογοητευμένος από την απόδοση αρκετών ποδοσφαιριστών του Άρη, τους οποίους έδωσε την ευκαιρία στον πρόσφατο αγώνα με τον Πλατανιά, έμεινε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει περιθώρια για δραστικές αποφάσεις, αφού γνωρίζει το ρόστερ είναι περιορισμένο και με αυτό θα πορευτεί τουλάχιστον το επόμενο δίμηνο.

Η μοναδική λύση που έχει ο 45χρονος προπονητής είναι να άρει την εμπιστοσύνη του σε κάποιους παίκτες που έχουν πάρει κατ’ επανάληψη ευκαιρίες από εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Μιλίνκοβιτς σκοπεύει να αφήσει εκτός κάποιους παίκτες για να «συνέρθουν» και στους υπόλοιπους να περιμένουν την ευκαιρία τους.

Οι Τριανταφυλλάκος, Ιμπε και Παπαδόπουλος θα είναι εκείνοι που θα… πληρώσουν το μάρμαρο της κακής εμφάνισης και ήττας από τον Πλατανιά.

Οι τρεις παίκτες θα μείνουν εκτός ενδεκάδας από τον αυριανό επαναληπτικό (ήττα 1-0) του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στον άξονα επιστρέφει ο Οικονομόπουλος – που εξέτισε την ποινή του – με τον Ηρακλή.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Τάτο, ο οποίος κόντρα στους Κρητικούς έπαιξε στα πλάγια. Στη θέση του Ίμπε θα παίξει ο Σταυρόπουλος, ενώ η μία θέση στα πλάγια της επίθεσης και αυτό εξαρτάται από τον Ουντότζι που έχει ένα μικροπρόβλημα.

Διαβάστε επίσης