Με Αναστασίου ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανιώνιο

H εντός έδρας ήττα του Ατρόμητου 1-0 από τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε θέμα τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα του Περιστερίου. Στη συζήτηση που ακολούθησε ωστόσο αποφασίστηκε η ανανέωση της εμπιστοσύνης στη δουλειά του Γιάννη Αναστασίου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος, αποφάσισαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα τεχνικό, στηρίζοντας τη δουλειά και το πρότζεκτ που υπάρχει από το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα η εικόνα δεν είναι αυτή που θα περίμεναν.

Επί τάπητος τέθηκε η δουλειά που γίνεται καθημερινά και από τη στιγμή που κανείς δεν έχει το παραμικρό αρνητικό για την προπόνηση, την προετοιμασία για τον αντίπαλο, τη μεθοδολογία, την προσοχή στις λεπτομέρειες αποφασίστηκε να στηριχθεί η καλή δουλειά, ελπίζοντας ότι θα φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου.

Αυτό που προβληματίζει τους ιθύνοντες της ομάδας είναι μεν τα αποτελέσματα, αλλά πολύ περισσότερο οι εμφανίσεις που όχι μόνο δεν είναι σταθερές, αλλά φαίνεται να μην βελτιώνονται.

Πάντως, όπως γίνεται ξεκάθαρο, το ματς κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή (27/10, 17:00) αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης