Με αυστηρό τρόπο ακολουθούν τα πρωτόκολλα για τον κορωνοϊό

Το καλό παράδειγμα δίνουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και οι εργαζόμενοι που εργάζονται στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, αφού ακολουθούν πιστά τα πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορωνοϊό

Το καλό παράδειγμα δίνουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και οι εργαζόμενοι που εργάζονται στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, αφού ακολουθούν πιστά τα πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Μάσκες, αποστάσεις και αντισηπτικά είναι κάποια από τα μέτρα που τηρούν για να παραμείνουν όλοι υγιείς. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού δεν έχει εντοπιστεί στη Χαριλάου Τρικούπη. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η εφαρμογή τής εξ αποστάσεως παροχής εργασίας (τηλεργασία), αλλά και ο θεσμός της επιφυλακής που καλύπτει –στο παρόν στάδιο– το προσωπικό των γραφείων.

Πυρετωδώς εργάζονται και τα κομματικά στελέχη, τηρώντας πιστά όλα τα επίσημα πρωτόκολλα και βάζοντας όλους τους βασικούς κανόνες αυτοπροστασίας στη ρουτίνα της καθημερινότητάς τους και φυσικά στον χώρο εργασίας τους, ενώ αποφεύγουν ταυτόχρονα τα άσκοπα ραντεβού και τις συναντήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα