«Με χημικά δεν φιμώνονται οι Έλληνες, τελείωσε ο χρόνος σας»

Άστραψε και βρόντηξε ο Μιχάλης Κωσταράκος κατά της κυβέρνησης με αφορμή την εκτεταμένη χρήση χημικών κατά των πολιτών στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία ενώ ΄έστρψε τα βέλη του και στον Πάνο Καμμένο με αφορμή τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ την Κυριακή.

Ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με ανάρτηση στο Facebook, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ σοχλιάζοντας  μεταξύ άλλων τα όσα είπε (ο Πάνος Καμμένος) «παραμύθια για αμνήμονες».

Χαιρέτησε επίσης τη μαζική συμμετοχή των πολιτών στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία. «Όποιος πιστεύει οτι με χημικά αναχαιτίζει ένα λαό που διαδηλώνει ειρηνικά εναντίον του, καλύτερα ας ετοιμάζει τις αποσκευές του. Ο χρόνος του τελείωσε και τα χημικά αυτό δεν το αλλάζουν.»

Τι είπε για τον Πάνο Καμμένο

Για τον Πάνο Καμμένο, έγραψε:«Κάποιος, ο κ. Πάνος Καμμένος συγκεκριμένα, που θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και πονηρό, προσπάθησε μέσα από αδιάφορες και ενδεχομένως ανακριβείς αιτιολογίες και εξαπολύοντας απροκάλυπτες ή κεκαλυμμένες κατηγορίες προς τους συνοδοιπόρους του τα τελευταία τρία και πλέον έτη, κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά, και τα πρώην και νυν μέλη του αναξιόπιστου και ανερμάτιστου κόμματός του, να αποσείσει από τον εαυτό του τις απόλυτες και προσωπικές ευθύνες που έχει για το ξεπούλημα της ιστορίας, της γλώσσας, της εθνότητας και της ονομασίας της Μακεδονίας.

Με την σημερινή του συνέντευξη  (σ.σ. την Κυριακή στον ΣΚΑΙ) απέδειξε ότι αντιμετωπίζει τους ‘Έλληνες πολίτες (και σύντομα ελπιζω ψηφοφόρους), ως ένα τσούρμο ηλιθίων τους οποίους θα ξεγελάσει για μια ακόμα φορά.

Συγκυβερνήτης τόσα χρόνια σε μια κατά την γνώμη μου καταστροφική για την Ελλάδα κυβέρνηση, δεν κατόρθωσε (ή δεν ήθελε στην πραγματικότητα) να την «ρίξει», όπως απειλούσε σε όλους τους τόνους, όταν ισχυριζόταν οτι διαφώνησε με την πολιτική της στο Μακεδονικό ζήτημα.

Και τώρα κατηγορεί τον κ. Τσίπρα, (το ήξερε και ο τελευταίος διπλωμάτης των Βρυξελλών ότι ο κ. Τσίπρας είχε δεσμευθεί προς τις Βρυξελλες για την ολοκλήρωση του «μακεδονικού του εγχειρήματος»), στην πραγματικότητα όχι για την υπογραφή της άθλιας Συμφωνίας, αλλά γιατί δεν τήρησε την υπόσχεση που του είχε δώσει, να αφήσει το ανίερο έργο της επικύρωσής της στην επόμενη κυβέρνηση.

Δυστυχώς, πήρε στους Έλληνες αρκετό χρόνο να καταλάβουν ότι εκτός από αστείος ο κ. Καμμένος είναι και πολιτικά και εθνικά επικίνδυνος.

Και θα το πληρώσουν τώρα με την απώλεια της ταυτότητας της Μακεδονίας κάτι για το οποίο ευθύνεται απόλυτα και προσωπικά, ανεξάρτητα από την τελική του προσωπική ψήφο για την αποδοχή της Συμφωνίας, που ετσι κι αλλιώς ειναι πια αδιάφορη γιατι δεν αρκεί. Όταν έπρεπε ηταν απών.

Διαβάστε επίσης