Με covid-19 ο Κυριάκος Μήτσοτάκης ακύρωσε την επίσκεψη στο Άγιο Όρος

Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις επέστρεψε από το Λουρτάκι και την Κόρινθο

Αλλάζει άρδην το προεκλογικό πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που μετά το Λουτράκι και την Κόρινθο αναγκάστηκε λόγω covid-19 να παραμείνεις το σπίτι κλινήρης. Μάλιστα την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος όπως ήταν λογικό ακύρωσε την διήμερη επίσκεψη στο Άγιο όρος, όπου ήταν προγραμματισμένο να διανυκτερεύσει μαζί με τον γιό του Κωνσταντίνο την Κυριακή.

Όπως γίνεται αντιληπτό ακυρώθηκαν και οι επισκέψεις στα Μουδανιά, τη Νικήτη και την Ιερισσό, όπου θα απεύθυνε και ομιλία στους κατοίκους. Το απόγευμα του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο, θα πραγματοποιούσε διήμερη επίσκεψη ιδιωτικού χαρακτήρα στο Άγιο Όρος, όπου μεταξύ των άλλων θα επισκέπτονταν τις Καρυές και τη Μονή Σίμωνος Πέτρας.

Τελικά, τα σχέδια του ανατράπηκαν καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό με ανάρτησή του στο Instagram. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε ακούγεται ελαφρώς βραχνιασμένος και κουρασμένος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ του Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία», λέει αρχικά στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως Tik Tok πάντα θα μπορεί να κάνει και προϊδέασε το κοινό ότι επίκειται και επόμενο βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε βρεθεί ξανά θετικός στον κορωνοϊό και τον Μάρτιο του 2022 μετά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη, όπου είχε συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Και τότε όπως και σήμερα είχε κάνει γνωστή τη νόσησή του με βίντεο που είχε ανεβάσει στο Instagram.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα