Με διάσειση έπαιζε ο Κάριους στον τελικό του Champions League (videos)

Το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης επιβεβαίωσε πως ο Λόρις Κάριους αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με διάσειση, στον τελικό του Champions League. Η οποία προκλήθηκε από την αγκωνιά του αρχηγού της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, στο 48ο λεπτό. Το θέμα ανέδειξαν το «ESPN» και η «Bild». Όπως ανέφερε η γερμανική εφημερίδα, ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ βρισκόταν στην Καλιφόρνια για διακοπές και υποβλήθηκε σε συνολικά 30 τεστ. Με τα 26 να δείχνουν τη διάσειση.

Η σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Δεχθήκαμε πολλές κλήσεις σήμερα αναφορικά για την ενημέρωση της υγείας του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους. Με την άδεια του κ. Κάριους, παρέχουμε έξτρα πληροφορίες για την κατάστασή του, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε τη διασπορά ανακριβών πληροφοριών.
Στις 31 Μαΐου ο κ. Κάριους υποβλήθηκε σε αναλυτική εξέταση από τον γιατρό Ρος Ζαφόν και τον Λενόρ Χέργκετ στη Βοστώνη στο Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης και το Νοσοκομείο Αποκατάστασης Spaulding.
Βλέποντας με προσοχή το παιχνίδι και μελετώντας αναλυτικά το ιατρικό του ιστορικό, συμπεριλαμβανομένων και των συμπτωμάτων μετά την επαφή, διαπιστώσαμε ότι ο κ. Κάριους υπέστη διάσειση κατά τη διάρκεια του αγώνα της 26ης Μαΐου. […] Αυτό το γεγονός πιθανότατα επηρέασε την απόδοσή του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα