Με Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι

Με μεγάλο ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής (Κυριακή 08/02, 21:00).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το σημαντικό παιχνίδι, ενισχύοντας την επιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων».

test5

Αντίθετα, εκτός αποστολής παραμένει ο Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Παράλληλα, εκτός πλάνων βρίσκονται και οι Αντρέ Λουίζ και Μπρούνο Ονιεμαέτσι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Βέζο, Ροντινέι, Ρέτσος, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Μουζακίτης, Γιαζίτζι, Ελ Κααμπί, Κλέιτον, Ταρέμι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα