Με εντολή Μελισσανίδη έκανε την απονομή του κυπέλλου στην ΑΕΚ και ο Αγοραστός! Τσιμουδιά ο θεσμικός Μπαλτάκος. Τι έγραψε η «Ελευθερία»

Ο πρόεδρος Τάκις κιτρίνισε από τον φόβο του όταν άκουσε το μαντάτο – έψαχναν σακάκι για τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Την επομένη του τελικού ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0 στο «Πανθεσσαλικό», η iapopsi.gr δημοσίευσε την είδηση ότι την απονομή του κυπέλλου στους νικητές δεν την έκανε μόνο ο Μπαλτάκος, όπως ορίζει το πρωτόκολλο, αλλά μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Κι έρχεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» στην Λάρισα και λέει ότι ο Μελισσανίδης έδωσε εντολή την απονομή να την κάνει και ο Αγοραστός. Μαζί με τον Μπαλτάκο.

Μιλάμε, δηλαδή, ότι ο Μελισσανίδης τον ξεφτίλισε τον Μπαλτάκο. Σκουπίδι τον έκανε. Από πού κι πού ο Μελισσανίδης δίνει εντολές ποιος θα κάνει την απονομή; Μαγαζί του είναι η ΕΠΟ;

Κι ο πρόεδρος Τάκις πώς το δέχτηκε αυτό; Που έπρεπε να πει, δεν μ’ ενδιαφέρει τι λέει ο κύριος Μελισσανίδης. Θεσμικά το κύπελλο θα το δώσω εγώ. Και τα τελείωνε εκεί η φάση.

Ποιος, όμως, να το πει αυτό; Ο Τάκις; Πρέπει να κιτρίνισε από τον φόβο του όταν ήρθε το μαντάτο, να κάνει μαζί με τον Αγοραστό την απονομή. Μηδέν αξιοπρέπεια. Διασυρμός. Έγινε πιο ΑΕΚ κι από τον Αραούχο.

Γι αυτό και δεν έβγαλε τίποτα… διαρροές ‘όπως μόνο αυτός ξέρει, όταν η iapopsi.gr δημοσίευσε την είδηση. Τι να έλεγε, δηλαδή, ο πρόεδρος Τάκις; Ότι έγινα ρεντίκολο;

Η απονομή καθυστέρησε, σου λέει, γιατί έψαχναν να βρουν ένα σακάκι να το φορέσει ο Αγοραστός. Δεν ήταν προαποφασισμένο. Τελικά, βρήκαν ένα σακάκι, το φόρεσε για να μην κάνει την απονομή με το πουκάμισο και όλα καλά για τον Μπαλτάκο.

Η iapopsi.gr έγραψε, επίσης, ότι ο Μπαλτάκος δεν κάθισε ακριβώς στο κέντρο των επισήμων στον τελικό, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο αλλά κάπου έξω δεξιά. Άλλη ξεφτίλα κι αυτή.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα