Με «έξυπνα» και «καθαρά» ΑΤΜ εξοπλίζεται η Τράπεζα Πειραιώς

Τα ATM της σειράς DN αποτελούνται από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά και είναι 25% ελαφρύτερα από τα περισσότερα παραδοσιακά ΑΤΜs

Περισσότερα από 300 πολυλειτουργικά ATMs της σειράς DN της Diebold Nixdorf DN SeriesTM ATMs θα «φορέσει» η Τράπεζα Πειραιώς, αναβαθμίζοντας το δίκτυό της –πρώτη από τις υπόλοιπες τράπεζες– με την πλέον πρόσφατη τεχνολογία αυτοεξυπηρέτησης του κλάδου.

Τα ΑΤΜs συντηρούνται και υποστηρίζονται με την πρωτοποριακή μέθοδο της εταιρείας DN All Connect SM Data Engine, με κεντρική ιδέα τη διασύνδεση. Με τη μέθοδο αυτή δίδεται η δυνατότητα και στην Πειραιώς να υιοθετήσει την τεχνολογία Internet of Things (ΙοΤ) μέσω της οποίας παρέχονται και αξιολογούνται δεδομένα αισθητήρων από τα συνδεδεμένα συστήματα σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε όταν αναφέρεται ένα περιστατικό να εντοπίζεται εξ αποστάσεως η ακριβής βασική αιτία και το είδος της επισκευής που απαιτείται, επιταχύνοντας τη διαδικασία αποκατάστασης.

Παρέχονται επίσης πληροφορίες σχετικά με το απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων και εμπειρίας του τεχνικού, τα απαιτούμενα ανταλλακτικά και την αναμενόμενη διάρκεια της επισκευής, πετυχαίνοντας μεγαλύτερο ποσοστό αντιμετώπισης από απόσταση, άρα και της υψηλότερης δυνατής διαθεσιμότητας του συστήματος για τον πελάτη της τράπεζας.

Τα ATM της σειράς DN αποτελούνται από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά και είναι 25% ελαφρύτερα από τα περισσότερα παραδοσιακά ΑΤΜs. Αυτό μειώνει τις εκπομπές CO2, τόσο στην κατασκευή όσο και στη μεταφορά εξαρτημάτων και τερματικών. Η τεχνολογία ανακύκλωσης μετρητών μειώνει το κόστος μεταφοράς μετρητών, γεγονός που ελαχιστοποιεί επίσης τις εκπομπές άνθρακα. Επιπλέον, όλα τα ΑΤΜs της σειράς DN χρησιμοποιούν φωτιστικά τεχνολογία αιχμής LED και ηλεκτρικά συστήματα υψηλής απόδοσης, με αποτέλεσμα έως και 50% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ΑΤΜs.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα