Με φόντο τον Ομπάμα η συνάντηση Θεοδωράκη με Μογκερίνι

Με την επικεφαλής διπλωματίας της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Η συνάντηση έγινε στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στο γραφείο της αντιπροέδρου της Κομισιόν στο κτίριο Berlaymont.

Βασικά θέματα της συνάντησης τους ήταν οι σχέσεις με την Τουρκία, οι εξελίξεις στο προσφυγικό αλλά και το Μακεδονικό, ενώ στο τέλος οι δύο πολιτικοί έβγαλαν και μερικές φωτογραφίες, μία εκ των οποίων ανέβασε και ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Instagram.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μάλιστα περιέγραψε σε σχόλιό του την φωτογραφία, λέγοντας πως στο φόντο εκτός από το πορτρέτο του Ομπάμα είναι και πολλές ζωγραφιές των παιδιών της Μογκερίνι: «Στο γραφείο της Φεντερίκα Μογκερίνι υπό το βλέμμα του Ομπάμα αλλά και των ζωγραφιών των παιδιών της. Θα ακολουθήσουν και επίσημες φωτογραφίες από τη συνάντηση», ανέφερε αναλυτικά ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Να σημειωθεί πως σήμερα στις 18.30 ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μιλήσει σε εκδήλωση για το «Δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού» που θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Αίθουσα Altiero Spinelli.

Διαβάστε επίσης