Με «φούλ της Κούπας», απάντησε η Ζωή στην επίθεση του ΚΚΕ (video)

Τo ΚΚΕ μίλησε για έκτρωμα Κωνσταντοπούλου - «Εγώ σας απαντώ με αγάπη και καρδούλα» δήλωσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας 

Με… καρδούλα απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον Περισσό και στην επίθεση που εξαπέλυσε το ΚΚΕ εναντίον της, κάνοντας λόγο σε ανακοίνωση για «έκτρωμα Κωνσταντοπούλου».

«Τo ΚΚΕ μίλησε για έκτρωμα Κωνσταντοπούλου. Σε προσωπικό επίπεδο και με ευθεία βολη είπε: ”το έκτρωμα η Κωνσταντοπούλου”. Εγώ σας απαντώ με αγάπη και καρδούλα και σας λέω ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τους πολίτες και δεν αισθανόμαστε υπόλογοι γι αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας απευθυνόμενη στους βουλευτές του ΚΚΕ ενώ σχημάτισε με τα χέρια της το σήμα της καρδιάς.

 

Η κυρία Κωνσταντοπούλου σημείωσε επίσης ότι το κόμμα της θα στηρίξει το νομοσχέδιο για τη διευκόλυνση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού ενώ σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που καταψηφίζουν είπε τα εξής: «Είναι λυπηρό να επινοούνται λόγοι αποκλεισμού οποιοδήποτε πολίτη που έχει το δικαίωμα ψήφου. Να επιχειρείτε και να επινοούνται προσχήματα για να αποκλειστούν άνθρωποι που είναι ίσοι συμπολίτες μας. Και να ενοχοποιούνται με την εφαρμογή του κοινωνικού αυτοματισμού. Το ΚΚΕ είπε ότι αυτοί δεν χρησιμοποιούν υπηρεσίες και άρα δεν πρέπει να ψηφίζουν ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτοί είναι ”άλλοι” και δεν πρέπει να ψηφίζουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα