Με κορωνοϊό και η εκπρόσωπος Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ

«Είχα συνέχεια αρνητικά αποτελέσματα στις εξετάσεις για την Covid-19», είπε σε ανακοίνωσή της η Κέιλι Μακένανι

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε ακόμη μία στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τραμπ. Πρόκειται για την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιλι Μακένανι.

Τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή σε νοσοκομείο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, ανέφερε ότι δεν έχει συμπτώματα και υποστηρίζει ότι δεν είχε ιδέα ότι ήταν θετική σε κορωνοϊό, πριν από το briefing της Πέμπτης. Στη δήλωσή της επισημαίνει ότι θα βρίσκεται σε καραντίνα και θα εργάζεται από το σπίτι.

«Αφού είχα επανειλημμένως αρνητικά αποτελέσματα στις εξετάσεις για την Covid-19, κάθε ημέρα από την Πέμπτη, διαγνώστηκα θετική σήμερα στην Covid-19, χωρίς να έχω εκδηλώσει συμπτώματα», έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter, όπου διευκρίνισε ότι μπήκε σε καραντίνα.

Σύμφωνα με την ίδια, η ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου δεν έχει καταγράψει κανένα μέλος του Τύπου ως στενή επαφή της.

«Επιπλέον, σαφώς δεν είχα καμία γνώση της διάγνωσης της Χόουπ Χικς πριν από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησα την Πέμπτη», τονίζει η ΜακΕνάνι, αναφερόμενη στη σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, η θετική διάγνωση της οποίας αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, ώρες προτού ο Τραμπ γνωστοποιήσει ότι εκείνος και η σύζυγός του επίσης προσβλήθηκαν από τον νέο κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα