Με λεφτά του Ιβάν Σαββίδη και του Τζίγγερ, ο Μπέος δίνει δέματα σε 1.000 οικογένειες

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε ο Αχιλλέας Μπέος. Ένα «δέμα αγάπης και αλληλεγγύης» θα παραλάβουν από το Δημαρχείο του Βόλου, την Τρίτη και την Τετάρτη χίλιες περίπου οικογένειες που φέτος οι συγκυρίες δεν επέτρεψαν να μπορούν να έχουν τα απαραίτητα για ένα γιορτινό τραπέζι.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, σ’ αυτή την κίνηση έχουν βοηθήσει δύο φίλοι του με μεγάλη οικονομική άνεση. Ο Αχιλλέας Μπέος αν και στην αρχή δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματά τους, στη συνέχεια και μετά από δημοσιογραφική πίεση, αποκάλυψε πως πρόκειται για τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ιβάν Σαββίδη. Ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής συμπλήρωσε πως σ’ αυτή την κίνηση συμμετέχει ισομερώς ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ευχήθηκε αυτή να είναι η τελευταία χρονιά που συμπολίτες μας χρειάζονται βοήθεια ώστε να περάσουν τις γιορτές όπως αρμόζει σε κάθε συνάνθρωπο.

Ο Αχιλλέας Μπέος διευκρίνισε πως υπάρχουν λίστες με τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν την ανάγκη αυτής της ενισχυτικής κίνησης, όμως όσοι πολίτες είναι μακροχρόνια άνεργοι ή πολύτεκνοι, μπορούν να πάνε στο Δημαρχείο και να υπάρξει η ανάλογη μέριμνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα