Με μια αγκαλιά δώρα «σκόρπισαν» χαμόγελα Ρώπα – Γερονικολού στον Σύνδεσμο Προστασίας για παιδιά και ΑμεΑ (φωτο)

Μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ιδρύματος βρέθηκαν δίπλα τους την Μεγάλη Εβδομάδα

Τον Σύνδεσμο Προστασίας για παιδιά και ΑμεΑ επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Εβδομάδα η Χρύσα Ρώπα και η Κατερίνα Γερονικολού.

Οι δύο πρωταγωνίστριες ευαισθητοποιημένες βαθιά, σε θέματα που αφορούν στους συνανθρώπους μας και στην κοινωνική προσφορά, αποδέχτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση του προέδρου του Ιδρύματος, κ. Κωνσταντίνου Τίγκα, για να προσφέρουν λαμπάδες και πασχαλινά δώρα στα παιδιά, αλλά πάνω από όλα για να προσφέρουν αγάπη, χαρά και χαμόγελα.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ, αγωνίζεται καθημερινά 96 χρόνια τώρα με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, για έναν απώτερο σκοπό:

Να έχει ο κάθε συνάνθρωπός μας τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, να μπορεί να μετακινείται, να εργάζεται, να σπουδάζει, να συμμετέχει ισότιμα σε κάθε τομέα της κοινωνικής μας ζωής.

Να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και τη συμμετοχή του στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Ευχόμαστε κι εμείς από την πλευρά μας να εξακολουθήσουν να υπάρχουν τέτοιες πρωτοβουλίες, που ιδίως σε δύσκολες εποχές θα είναι πάντοτε πρόθυμες να απλώσουν το χέρι στον συνάνθρωπο ό,τι κι αν συμβαίνει εκεί έξω…

 

Διαβάστε επίσης