Με πειράματα, ρεπατζήδες και «Λούφα και Παραλλαγή», δεν πάει ούτε τελικό

Έτσι είναι. Αυτά κάνουν τα πειράματα, οι παραλίες για καφέ έστω και στο όρθιο και τα ρεπό. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε, τώρα. Τα πλάκας ομάδας παρουσιάστηκε στην Τούμπα. Για περισσότερα ήτανε.

Πάει μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Σα και λέει, αιτούμεθα τριήμερον άδειαν λες κι είναι προκεχωρημένο τάγμα ο Ολυμπιακός και παίζει στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή». Μιλάει με τον λοχαγό Μαρτίνς και συμφωνεί και ο διοικητής Καρεμπέ. Στο πολύ χαλαρό πέρασε η βδομάδα. Πάει στην Τούμπα με υφάκι και πάρτον κάτω τον αράπη. Δυο στο πλεκτό.

Κι εγώ, σου λέω ότι αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός, ίσα που χάνει το κύπελλο. Τι θα πει, δηλαδή, ότι είναι ανώτερος από τον ΠΑΟΚ. Αφού είναι ανώτερος γιατί έχασε; Έγινε κανένα θαύμα από το ίδιο το ποδόσφαιρο; Όχι βέβαια. Ένα κανονικό ματς έγινε.

Δεν είναι να πεις ότι είχε καμιά δεκαριά ευκαιρίες ο Ολυμπιακός και ότι αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Της πλάκας ομάδα ήτανε.

Ύστερα, αυτό με τον Πέδρο Μαρτίνς με τα πειράματα και έξω Βαλμπουενά, Φορτούνη, πρέπει να τελειώνει. Αυτοί οι δυο μπορούν να κάνουν την διαφορά. Κι άντε, όταν είναι ο Χασάν μέσα, βοηθάει ο Θεός κι ο Αλάχ μαζί και βάζει γκολ. Δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό το πράγμα. Δεν το θέλει ούτε  Θεός, ούτε ο Αλάχ.

Έτσι είναι. Πειράματα, λέει, κάνει ο Πέδρο. Με τον ΠΑΟΚ; Που αν ρωτούσες το Μαρινάκη, προτιμούσε να χάσει το κύπελλο, αρκεί να έριχνε πεντάρα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Δηλαδή, έχεις μια πρώτης τάξης ευκαιρία να τον τελειώσεις τον ΠΑΟΚ και να του χαλάσεις τη μανέστρα και για την επόμενη σεζόν και κατεβάζεις τον Αβραάμ κι εκτός τους καλύτερους παίκτες. Δυο τεμάχια ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς.

Να σου π τι μπορεί να φέρει αυτό το 2-0; Μπορεί να το χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ ,ετσι και παίξουνε τελικό. Ανεβασμένος είναι ο ΠΑΟΚ κι οι παίκτες του Ολυμπιακού ξέρουν ότι δεν είναι άτρωτοι όπως νόμιζαν.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα