«Με πιάσανε για να μη βγω δήμαρχος»

Στην απολογία του ενώπιον του ειδικού ανακριτή Διαφθοράς, το πάλαι ποτέ «πρωτοπαλίκαρο» της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ αμφισβήτησε και τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας επικαλούμενος μη άρση της βουλευτικής ασυλίας, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πιστός στη γραμμή που από την αρχή προέβαλαν οι κατηγορούμενοι βουλευτές,  ο Κασιδιάρης φέρεται να υποστηρίζει ότι η δίωξη είναι πολιτική και επισημαίνει ότι η απαγγελία κατηγοριών υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες λόγω των επικείμενων δημοτικών εκλογών. Ο βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο ρόλος που είχε στη Χρυσή Αυγή ήταν αυτός του εκπροσώπου Τύπου.

Σε συμπαράσταση των κατηγορουμένων συναδέλφων τους, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Δημήτρης Κουκούτσης, Γιάννης Βουλδής και Ευστάθιος Μπούκουρας.

Για την κάλυψη των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στην Ευελπίδων πολλά ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης