«Με προσβάλλει η εκπομπή της Πάνια»

«Εμένα με ενοχλεί κάτι στην εκπομπή της Πάνια, ότι “παίζει” συνέχεια με το νοητικό επίπεδο και το IQ των ανθρώπων. Εμένα αυτό με ενοχλεί και με προσβάλλει (…).Δεν έχεις δικαίωμα να προβάλλεις τις αδυναμίες και το νοητικό επίπεδο του άλλου και να βγάζεις τον πιο “γκάου” για να κάνεις νούμερα». Αυτή -όχι και τόσο κολακευτική είναι η αλήθεια- είναι η άποψη της Τζένης Μπαλατσινού για την εκπομπή που κάνει στον Alpha η σύζυγος του Νίκου Καρβέλα. 

Αφορμή για την αντίδραση της Τζ. Μπαλατσινού στάθηκε ένα απόσπασμα της εκπομπής «Αννίτα SOS» που «έπαιξε» στην πρωινή εκπομπή του Mega σήμερα το πρωί. Το απόσπασμα αφορούσε συγκεκριμένα έναν καλεσμένο της Αννίτας Πάνια ο οποίος εξομολόγηθηκε on air ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τον χορό των σχολίων είχε ξεκινήσει λίγο πριν ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος εν είδη απορίας και χαρακτηρίζοντας πολύ έξυπνη γυναίκα την Αννίτα Πάνια αναρωτήθγηκε «γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό της;», καταλήγοντας ωστόσο ότι «η ευθύνη είναι 100% της κυρίας Πάνια, γι’ αυτό που επιλέγει να κάνει ως τηλεοπτικό προϊόν».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην τηλεοπτική κουβέντα, αναφερόμενος από την πλευρά του στον Θεόδωρο Ανδρεάδη- Συγγελάκη, και την επιστολή με την οποία ο τελευταίος αποκάλυψε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Αυτό που είδα», είπε ο Πέτρος, «χαλάει όλη την προσπάθεια για να καταφέρουν οι gay να μην αισθάνονται κομπλεξικά. Αυτό που εξέφρασε ο δημοσιογράφος με τον πιο σοβαρό τρόπο, χαλάει. Βγαίνει ο άλλος, κάνει την “τρελή” και λέει “θα το πω στον μπαμπά μου”. Έτσι, γελοιοποιείται μια πολύ σοβαρή υπόθεση».

Διαβάστε επίσης