Με «Σταχτοπούτα» έληξε φέτος το «The Met: Live in HD»

Το βραβευμένο πρόγραμμα της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης δίνει ραντεβού για τον Οκτώβριο

Μία ακόμα μεγαλειώδης σειρά παραστάσεων όπερας ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου, με την προβολή της «Σταχτοπούτας» (κεντρική φωτό), σε απευθείας μετάδοση από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.

Νόρμα

Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν προβολών συγκλονιστικών παραστάσεων όπερας, το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, έριξε αυλαία για φέτος και ανανεώνει το ραντεβού του με το φιλόμουσο κοινό, για τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Μαγικός Αυλός

Η σεζόν 2017-18 του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD» ξεκίνησε τον Οκτώβριο με την προβολή της καθηλωτικής «Νόρμα» του Μπελλίνι που έκανε νέο ρεκόρ προσέλευσης θεατών τόσο παγκοσμίως, όσο και σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Συνεχίστηκε όλο τον χειμώνα χαρίζοντάς μας σπουδαίες όπερες όπως τον «Μαγικό Αυλό», την «Τόσκα», την «Μποέμ» και άλλες, σε μια σεζόν που περιελάμβανε κάποιες από τις πιο πρωτοποριακές και πλούσιες παραγωγές των τελευταίων ετών στη Met. Το κοινό έδειξε την αγάπη του παρακολουθώντας ανελλιπώς και τις 10 παραστάσεις σε 20 πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Μποέμ

Με μοναδικό σκοπό την προσφορά σημαντικών πολιτιστικών γεγονότων στο ευρύ κοινό, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, που παρουσίασε το πρόγραμμα, αποκλειστικά, στην Ελλάδα, το Δεκέμβριο του 2011, εξασφάλισε για 8η συνεχόμενη σεζόν (2018-2019), ένα ακόμη πρόγραμμα με μοναδικές παραστάσεις σε όλες τις συνεργαζόμενες αίθουσες του Δικτύου του.

Ο Όμιλος MYTILINEOS, βασικός υποστηρικτής της ΜΕΤ, από τον πρώτο χρόνο στην Ελλάδα, θα συνεχίσει σταθερά να στηρίζει τις προβολές του κορυφαίου προγράμματος και την επόμενη σεζόν.

Ο Εξολοθρευτής Άγγελος

Μετά τη «Σταχτοπούτα» που προβλήθηκε το Σάββατο 28 Απριλίου, το ραντεβού για μία ακόμα συναρπαστική σεζόν με τη Met ανανεώνεται για τον Οκτώβριο, με την επανεμφάνιση της σούπερ σταρ Άννα Νετρέμπκο στον πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Αΐντα» του Βέρντι. 

Αΐντα

To πρόγραμμα «The Met: Live in HD» μεταδίδεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 2.000 αίθουσες θεάτρων και κινηματογράφων, σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως. Έχοντας ολοκληρώσει την 7η σεζόν στην Ελλάδα, οι προβολές του προγράμματος αριθμούν περισσότερες από 100 παραστάσεις (προγράμματα σεζόν και καλοκαιρινές επαναλήψεις), οι οποίες προβλήθηκαν και συνεχίζουν να προβάλλονται σε περισσότερες από 20 συνεργαζόμενες πόλεις του δικτύου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μέχρι σήμερα περισσότεροι  από 150.000 θεατές έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις του προγράμματος σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαβάστε επίσης