Με σταλινικά και τσαρικά μαζί ποσοστά ο Μπουχλαριώτης στην ΕΠΣ Λάρισας, αλλά ξέχασε να βάλει τις ψήφους των μελών στο site

Έγραψε η «Α» ότι στις εκλογές της ΕΠΣ Λάρισας βρέθηκαν παραπάνω ψήφοι για τα μέλη της διοίκησης κι ότι ο Μπουχλαριώτης σάρωσε. Κατ’ αρχήν, να δώσουμε συγχαρητήρια στον «Μπούχλα», που πήρε 38 ψήφους από τα 39 σωματεία που ψήφισαν. Δεν είχε δικαίωμα ψήφου ο Προμηθέας. Σταλινικά και τσαρικά τα νούμερα του «Μπούχλα».

Ανταμείφθηκε από το ποδόσφαιρο της Λάρισας. Και καλά έκαναν και τον ψήφισαν άμα είναι καλός στην δουλειά του κι ενδιαφέρεται για το καλό του λαρισινού ποδοσφαίρου.

Μία απορία μόνο, γιατί του «Μπούχλα» πρέπει να του διέφυγε. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Λάρισας, έχει κανονικά τα αποτελέσματα. Πρώτος ο «Μπούχλα» ελλείψει αντιπάλου. Μόνος του κατέβηκε.

Γιατί, όμως, δεν αναφέρεται κι ο αριθμός των ψήφων που πήραν τα μέλη που εξελέγησαν στο ΔΣ; Λογικά, αυτός που χειρίζεται τον ιστότοπο, πρέπει να έχει ξεχάσει. Κι έδωσε αφορμές ότι βγήκαν περισσότεροι ψήφοι για να βολέψει μόνο δικούς τους ο Μπουχλαριώτης.

Είναι πολύ άσχημο να λιώνει στην δουλειά ο «Μπούχλα» για να γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο και να δίνει δικαιώματα, επειδή κάποιος ξέχασε α βάλει τον αριθμό των ψήφων των μελών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα