Με στημένη συνέντευξη Τύπου, ο Κλάτενμπεργκ «παγιδεύει» τον Ολυμπιακό και το Μαρινακέικο

Μια χαρά του έκατσε του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο κορωνοϊός. Θέλει, λέει, να πρωτοτυπήσει και να δώσει διαδυκτιακή συνέντευξη Τύπου, αύριο Τρίτη. Ωραία. Και οι ερωτήσεις του δημοσιογράφων θα είναι γνωστές εκ των… προτέρων!

Αυτό λέγεται συνέντευξη Τύπου. Να υποβάλλουν οι δημοσιογράφοι τις ερωτήσεις τους μια ημέρα πριν και ο Κάτυ ν’ απαντάει ό,τι γουστάρει. Να λείπε, δηλαδή, το στοιχείο του αιφνιδιασμού.

Όταν μία συνέντευξη Τύπου γίνεται live, γεννώνται ερωτήματα εκείνης της στιγμής. Πέρα από τα κονσερβαρισμένα. Οι δημοσιογράφοι – οι κανονικοί μιλάμε, ότι του «πυροβολικού» των προέδρων, μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση τον κάθε συνεντευξιαζόμενο. Να του φέρουν αμηχανία για να εκμαιεύσουν απάντηση – είδηση, πως τη λένε.

Ο Κλάτυ, όμως, σου λέει τις θέλω γραπτές. Κανονικά, κανένας δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, δεν πρέπει να υποβάλλει γραπτές ερωτήσεις στον Κλάτενμπεργκ. Ουδείς. Είναι μια στημένη διαδικασία, για να βγει ο Άγγλος αρχιδιαιτητής από πάνω με τις παλινωδίες του.

Θα ερωτηθεί, όμως, κανονικά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από τους Σαββιδοτέχνες. Έτσι είναι. Δεν μπορεί να μην του στείλουνε ερωτήσεις, αφού τον στηρίζουνε κανονικά να μην τους φύγει.

Αν είναι μαγκίτες εκεί στην ΕΠΟ, θα βάλουνε τον Κλάτενμπεργκ να λέει κι από ποιο Μέσο είναι αυτός που ρωτάει. Πως λέγεται και ποιο είναι το Μέσον. Να δούμε αν θα ρωτήσουν και τι από το Σαββιδοτεχνείο και το Μαρινακέικο.

Κι αν από το Μαρινακέικο αρνηθούνε να θέσουνε ερωτήσεις, ο Κλάτυ θα βγει και από πάνω. Ότι και καλά, εδώ είμαι, εσείς δεν είσαστε. Παλιό το κόλπο, όσο παλιός είναι κι ο Παρθενώνας.

Και γιατί δεν κάνει μια κανονική συνέντευξη Τύπου ο Κλάτυ; Για να μην υπάρχει συνωστισμός λόγω του κορωνοϊού. Λες και δεν υπάρχουνε τεράστιες αίθουσες στην Αθήνα, που θα κρατούν τις αποστάσεις τους και να φοράνε και μάσκα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα