Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή & εισαγγελέα, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθίσταται ο 61χρονος που παρενοχλούσε 16χρονη επί εννέα χρόνια

Προέβαινε σε γενετήσιες πράξης σε βάρος της κοπέλας από το 2013 - Πιθανόν να είχε παρενοχλήσει και την 9χρονη αδερφή της

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκε ο 61χρονος ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη επί εννέα έτη.

Σήμερα και μετά την απολογία του στον Ανακριτή επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι στον κατηγορούμενο: ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ, να δηλώσει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, του είχε ασκήσει ποινική δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση στην ανήλικη.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η καταγγελία που έγινε σε βάρος του στις αστυνομικές αρχές αναφέρει πως ο 61χρονος παρενοχλούσε μία 16χρονη για 9 χρόνια!

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν φίλος με την οικογένεια της ανήλικης και από το 2013 φαίνεται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, με τους γονείς να μην έχουν αντιληφθεί το παραμικρό.

Η 16χρονη κοπέλα μη αντέχοντας άλλο τα όσα βίωνε μίλησε στους γονείς της οι οποίοι κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές που κάνουν λόγο ότι θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 61χρονου είχε πέσει και η 9χρονη κόρη τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα