Με συντριβή στην Ισπανία, θα φταίνε Σωκράτης, Μανωλάς

Ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ τους έδωσε στεγνά και τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο. Στην ψύχρα και το Open TV, το αγαπημένο του κανάλι. Προκάλεσε ένα νταβαντούρι από το κανάλι του Σαββίδη, ότι και καλά αρνήθηκαν οι δυο να παίξουν στην Εθνική και, από την άλλη, ο Ολλανδός έβγαλε και πονηρή ανακοίνωση, ότι η πόρτα παραμένει ανοικτή. Καμία πόρτα δεν παραμένει ανοικτή. Μόνο με τον επόμενο προπονητή θα κληθούν στην Εθνική.

Σ’ το κάνω πενηνταράκια. Που παίζει η Εθνική στις 25 Μαρτίου; Με την Ισπανία στη Γρανάδα. Μάλιστα. Τι έκαναν οι Ισπανοί στο τελευταίο τους παιχνίδι; Την ξέσκισαν τη Γερμανία. Μάλιστα. Πού πας, ρε Καραμήτρο. Αυτό είπε ο Φαν’τ Σιπ και κάλεσε τον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά. Σου λέει, να το περιορίσουμε το σκορ. Διότι έτσι και γράψει παραπάνω από πέντε το σκορ, θα μπορέσει ο Ολλανδός να παραμείνει στην Εθνική; Πλάκα κάνουμε τώρα;

Έτσι είναι. Πάνε και τα project Qatar, πάνε και οι τουλίπες. Και σου λέει, ποιος μπορεί να με σώσει, να μη γράψει το κοντέρ πολλά; Ο Σωκρατάκης με τον Κωστάκη. Κι έτσι τους πήρε τηλέφωνο. Όσο η εθνική έπαιζε με τις Σλοβενίες και τις Αρμενίες, δεν τους χρειαζότανε. Την έβγαζε με τον Χατζηδιάκο και τον Τζαβέλλα σέντερ μπακ. Τώρα που έσφιξαν τα γάλατα, τώρα τους θυμήθηκε. Κι άμα χτύπα ξύλο γράψει πολλά το κοντέρ, θα του φόρτωναν τον αποκλεισμό του Μανωλά και του Σωκράτη, ότι έπρεπε να τους είχε καλέσει και τα ρέστα. Τώρα μ αυτό, καθάρισε. Τους κάλεσα και δεν ήρθε. Πονηρός ο βλάχος.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Εθνική τούς απέκλεισε; Τους ρώτησε αν θέλουν να παίξουν και του απάντησαν αρνητικά; Όχι, βέβαια. Τσαμπουκά τους απέκλεισε. Ότι εγώ φτιάχνω ομάδα για το Μουντιάλ κι αυτοί χαλάνε το κλίμα. Τον πίεσε ο Γραμμένος;

Και τώρα τι έγινε και ξαφνικά τους πήρε τηλέφωνο; Δυο κουβέντες ίσα-ίσα είπε ο Σιόβας, ότι στην Εθνική δεν περισσεύει κανένας και τον ξαπόστειλε ο Ολλανδός. Και τον Σιόβα γιατί δεν τον πήρε τηλέφωνο και πήρε μόνο τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο; Στο φινάλε, ο Σιόβας ήταν ο πρώτος που έπρεπε να κληθεί, τόσα χρόνια παίζει στην Ισπανία. Όσο να ’ναι, κάτι περισσότερο θα ξέρει από τον Τζόνι. Μας δουλεύει ο κύριος.

Αφού πρώτα τους έδωσε κανονικά, μετά λέει ότι η πόρτα παραμένει ανοικτή. Άμα είναι μάγκας ο Φαν, να αποκαλύψει τι τους είπε και τι του απάντησαν οι δυο. Να χαρώ εγώ μαγκίτη έτσι και το κάνει. Δεν θα το κάνει, γιατί βολεύεται έτσι. Σου λέει, έβγαλα από πάνω μου την ευθύνη. Τους κάλεσα, αρνήθηκαν και το κρίμα στο λαιμό τους. Που δεν τους καλούσε τόσο καιρό, τίνος είναι το κρίμα; Στον λαιμό του Γραμμένου, του Φύσσα ή του Κώστα Κωνσταντινίδη; Ή μήπως είναι ολότελα δικό του; Ολλανδικές μαγκιές είναι αυτές, μας πέρασε για ιθαγενείς ο Τζόνι. Κι έβγαλε και ανακοίνωση κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι, και καλά, εδώ είμαι. Να σε κάψω Γιάννη μου, να σ’ αλείψω λάδι, δηλαδή. Παίζει με την Εθνική ο Τζόνι για να μη χάσει το μεροκάματο.

Να σ’ το κλείσω. Έτσι κι ο Μανωλάς με τον Παπασταθόπουλο δεν ήταν πατριώτες κανονικοί, θα τον είχαν σκίσει τον Τζόνι. Θα έβγαιναν και θα έλεγαν τα πάντα όλα. Αλλά δεν το έκαναν, γιατί σέβονται και αγαπάνε την Εθνική. ΟΧΙ τον Τζόνι. Την Εθνική αγαπάνε. Ο Τζόνι σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα