Με τα μισά του Κλάτενμπεργκ η Τούνη είπε ΟΧΙ στο Survivor

Πόρτα έριξε στο Survivor η Ιωάννα Τούνη, καθώς τα χρήματα που της προσφέρθηκαν δεν ανταποκρίνονταν στις απαιτήσεις της. Η Ιωάννα Τούνη παραδέχτηκε ότι είχε κάνει συζητήσεις για το Survivor και τόνισε ότι ήταν αρνητική από την αρχή. Ωστόσο, αποκάλυψε και το ποσό που της πρόσφερε η παραγωγή για να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης. «Όντως με πήραν από την παραγωγή τηλέφωνο. Εξαρχής ήμουν αρνητική γιατί έχω δουλειές στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορώ να τα αφήσω όλα και να φύγω 5 μήνες για τον Άγιο Δομίνικο και όταν γυρίσω να βρω στάχτη.

Μου είπαν ότι σκέφτονται 4.500 ευρώ την εβδομάδα, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να πάω γιατί αυτό που αφήνω πίσω είναι πολύ μεγαλύτερο και είναι κάτι που χτίζω χρόνια».

Με 18.000 ευρώ το μήνα, ή 90.000 ευρώ το πεντάμηνο δεν είναι λογικό να ξενιτευόταν μια Ιωάννα Τούνη. Εδώ 20.000 ευρώ το μήνα έπαιρνε από την ΕΠΟ ο Βίτορ Μέλο Περέιρα για να κάνει τον αρχιδιαιτητή και όχι μόνο πέντε μήνες… Όσον αφορά τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, οι απολαβές του είναι διπλάσιες από του Περέιρα. Αυτά είχε μάθει η Τούνη και είπε μεγαλύτερο ΟΧΙ από του Ιωάννη Μεταξά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα