Με την ιστορική φανέλα του ‘70, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει αύριο τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με νέα φανέλα που φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν και τις ένδοξες μέρες της ομάδας των Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα η φανέλα με την κάθετη μπλε ρίγα που παραπέμπει στη δεκαετία του 70′ και τον… Άγιαξ της Ηπείρου. Τη φανέλα παρουσίασαν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και το Hall Of Brands. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η κληρονομιά μας είναι το μέλλον μας και ο οδηγός μας από την πρώτη μέρα του φετινού ταξιδιού μας στην πρώτη κατηγορία. Τιμώντας τους δημιουργούς της μεγάλης ομάδας του Άγιαξ της Ηπείρου και εμπνεόμενοι από τις δικές τους επιτυχίες, βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε ακόμη μια μεγάλη πρόκληση, τον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Στο νέο αυτό ραντεβού με την ιστορία, ο υποστηρικτής της ομάδας μας Hall Of Brands, διαθέτει στους σημερινούς πρωταγωνιστές τη σύγχρονη εκδοχή της ιστορικής φανέλας εκείνης της ομάδας του ΠΑΣ που πάντα συγκινούσε τις χιλιάδες των Ηπειρωτών και έμεινε ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων των Ελλήνων φιλάθλων”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα