Με τις ομάδες της Super League 2 το κύπελλο

Αλλαγές αποφασίστηκαν στο σύστημα διεξαγωγής του κυπέλλου Ελλάδος της τρέχουσας περιόδου 2020-21, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Στο κύπελλο αποφασίστηκε να πάρουν μέρος τελικά και οι ομάδες της Super League 2, υπό μία προϋπόθεση. Να επιτραπεί η έναρξη στο πρωτάθλημα της κατηγορίας έως τις 5 Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου, το πλάνο θα εφαρμοστεί αποκλειστικά σε αυτή την περίπτωση, διαφορετικά το Κύπελλο θα διεκδικήσουν μόνο οι ομάδες της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας.

Εφόσον όλα πάνε κατ΄ ευχήν, στην πρώτη φάση θα μετέχουν 12 ομάδες της Super League 2 και οι ομάδες της Super League που κατέλαβαν τις θέσεις από την 7η έως τη 14η στο περσινό πρωτάθλημα.

Οι αγώνες της α΄ φάσης θα είναι μονοί και θα τελεστούν το τριήμερο 12-13-14/1/2021. Στη β΄ φάση θα εισέλθουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 1η έως την 6η θέση της Super League, συν τις 10 ομάδες που θα έχουν προκριθεί. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στο διάστημα 19-20-21/1 και οι ρεβάνς 2-3-4/2, καθώς φέτος τα παιχνίδια της φάσης των «16» θα είναι διπλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα