Με το μαλτέζικο χωριό Χάμρουν Σπάρτανς θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ, αν Μπότο και Λουτσέσκου δεν έκαναν «εγκλήματα» με την Λέφσκι

Φορτώνουν την αποτυχία στον Ντόγκλας Αγκούστο και Κούρτιτς και τους ξεφορτώνουν, για να μην την φορτωθούν οι ίδιοι

 Μέρα που’ ναι σήμερα, παίζει μπάλα ολόκληρη η Ευρώπη στο Europa League & Conference League. όλοι εκτός από τον ΠΑΟΚ. Εκεί τον κατάντησαν ο Μπότο με τον Λουτσέσκου. Ν’ αποκλειστεί από την Λέφσκι Σόφιας, που βγαίνει κάθε τρεις και λίγο στην ζητιανιά, μπας και μπορέσει να πληρώσεις τους ποδοσφαιριστές της.

Και που παίζει σήμερα η Λέφσκι, που θα έπαιζε ο ΠΑΟΚ, αν προκρινότανε; Με την Χάμρουν Σπάρτανς. Που έχει και δεν ξέρεις τι είναι αυτός το πράγμα, κάνεις δυο ώρες να την ψάξεις στο Google.

Από την Μάλτα είναι αυτή η Χάμρουν. Την ποδοσφαιρομάνα Μάλτα. Καλά κάνουν και χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο στον ΠΑΟΚ. Αέρα θα περνούσε την Χάμρουν και θα περνούσε αέρα στους ομίλους.

Ποια Χάμρουν τώρα. Ένα κοτετσάκι έχει για γήπεδο, ερασιτέχνες παίκτες, από μπακάληδες, ντελιβαράδες, πατωματζήδες, καλουπατζήδες.

Αυτά είναι τα «εγκλήματα» του Μπότο και του Λουτσέσκου. Στο πόδι θα ήταν σήμερα η μισή Θεσσαλονίκη, για να πανηγυρίσει μεγάλες νίκες όπως με την Μποέμιανς, την Λίνκολν από το Γιβραλτάρ και τα άλλα μεγαθήρια που έπαιζε πέρυσι ο ΠΑΟΚ και έφτασε μέχρι στους «8» για να παίξει με κανονική ομάδα και ν’ αποκλειστεί.

Και κάθεσαι και διαβάζεις στο Σαββιδοτεχνείο για το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και τρελαίνεσαι. Δηώσεις Νάσμπεργκ ή Νέσμπεργκ ή Νόσμπεργκ. Και πάμε γερά για το πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός, Άρης και Παναθηναϊκός στην Ευρώπη και ότι ο ΠΑΟΚ έκανε φατούρο στον Νάσμπεργκ. Καμία ευθύνη για κανέναν. Λες και δεν έγινε ο αποκλεισμός από την Λέφσκι.

Σύννεφο πάει το παραμύθι στο λαό του ΠΑΟΚ. Θα ξεφορτώσουνε τον Ντόγκλας Αγκούστο και τον γιαλατζί τσαμπουκά Κούρτιτς και καθαρίσανε. Αυτοί φταίνε για τον αποκλεισμό κι όχι ο Μπότο που έφερε παικτάκια κι ο Λουτσέσκου που έπαιζε με δεξί μπακ τον Ζίφκοβιτς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα