Με τους γονείς των τριών κοριτσιών από το Καστράκι Τρικάλων συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

Οι νεαρές κοπέλες έχασαν τη ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου

Χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους και σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε στο Καστράκι Τρικάλων με τους γονείς των δύο δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους, που βρήκαν τραγικό θάνατο στα Τέμπη.

Ο κ. Μητσοτάκης είδε τις δύο τραγικές μητέρες των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι, καθώς και τον πατέρα τής Αναστασίας.

Δεν έγινε γνωστό τι ειπώθηκε στη συνάντηση, ωστόσο φαίνεται να ήταν μία πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού, που κάλεσε τις οικογένειες σε συζήτηση λίγο πριν φτάσει στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τrikalanews.gr, οι γονείς φέρεται να εκδήλωσαν την επιθυμία να παραστούν στην επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πόλη, όμως, τελικά η συνάντηση έγινε σε απόλυτη ιδιωτικότητα.

Το Καστράκι και η περιοχή της Καλαμπάκας βυθίστηκε στο πένθος από τον χαμό των τριών νέων κοριτσιών, μόλις 20 ετών, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.
Οι δίδυμες αδελφές, Θώμη και Χρύσα Πλακιά, και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά, ήταν κόρες του Νίκου και του Δημήτρη Πλακιά, ιδιοκτητών γνωστής ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα