Με τους γονείς του Κούκλατζη συναντήθηκαν Λαφαζάνης και Ήσυχος

Με τους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη, του λοχία που κρατείται στις τουρκικές φυλακές, συναντήθηκε ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από τον Κώστα Ήσυχο. Η συνάντηση έγινε την Κυριακή το πρωί, στο πλαίσιο περιοδείας των δύο ανδρών στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα.
Οι κ.κ. Λαφαζάνης, Ήσυχος εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη για την συνάντηση και την αμέριστη συμπαράσταση τους στην μεγάλη δοκιμασία τους και την δοκιμασία των δύο στρατιωτικών μας, ενώ ευχήθηκαν την άμεση απελευθέρωση των δύο τελευταίων, για τους οποίους τόνισαν ότι θα κάνουν και από την δικής τους πλευρά ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν άμεσα στα σπίτια τους. Τόσο ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όσο και ο Κώστας Ήσυχος εξήραν την αξιοπρέπεια, την ψυχραιμία και την υπερηφάνεια με την οποία οι γονείς των στρατιωτικών μας αντιμετωπίζουν την άδικη κράτηση των παιδιών τους και τόνισαν ότι δίνουν με την στάση τους και το φρόνημα τους πολύ θετικά μηνύματα και πρότυπα στην ελληνική κοινωνία.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας σε δηλώσεις του τόνισε, ότι «αντί ο Υπουργός Εθν. Άμυνας να διακηρύσσει όπου βρεθεί και όπου σταθεί την «ομηρία» των στρατιωτικών μας, θα έπρεπε, πολύ περισσότερο που ομολογεί τέτοιες καταστάσεις, να έχει προ πολλού παραιτηθεί, αναλαμβάνοντας, όπως οφείλει, τις ευθύνες του για την τραγωδία των δύο στρατιωτικών μας και τις συνέπειες της. Η κυβέρνηση, ο Αλ. Τσίπρας και ειδικότερα ο Πάνος Καμμένος δεν είναι δυνατόν να σχολιάζουν απλώς την δύσκολη κατάσταση με τους δύο στρατιωτικούς και να θεωρούν ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και ότι οι ίδιοι δεν πρέπει να ελεγχθούν για πράξεις και παραλείψεις τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα