Με Τσίπρα και με Δούρου ήταν υποψήφια η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη

Σε ένα θέμα που ήταν… λυμένο προκλήθηκε μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στην Ολυμπιονίκη τού επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Η σφοδρότητα της αντιπαράθεσης ξένισε πολλούς. Όχι όμως τους γνωρίζοντες. Όταν μάλιστα η Κατερίνα Στεφανίδη, ακόμη και μετά το τυπικό της επίλυσης του προβλήματος του πριμ στον κλειστό στίβο, βγήκε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη κι έκανε νέα επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη, επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση που υπήρχε.

Γιατί πόσοι γνωρίζουν πως η μητέρα της Κατερίνας, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη ήταν υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική στις τελευταίες εκλογές παίρνοντας την έβδομη θέση με 6.618 σταυρούς, αλλά και στις Περιφερειακές εκλογές που προηγήθηκαν κατέβηκε με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου παίρνοντας 4.805 σταυρούς καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση;

Η Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη που υπήρξε και γραμματέας του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ και παλαιότερα είχε εκλεγεί στον Δήμο Παλλήνης, έχει πλούσια πολιτική δράση. Και βέβαια η Κατερίνα δήλωνε στα social media περήφανη για τη μητέρα της, που προσπαθούσε να πετύχει το όνειρό της ως υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές στην ανατολική Αττική.

Και ο Αλέξης Τσίπρας σίγουρα χαίρεται για το άξιο στέλεχός του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα