ΜΕ(Β)ΓΑΛο… ρεγάλο στους εργαζόμενους

Αναγνωρίζοντας τη μέγιστη συμβολή τους στην ανάκαμψη και επαναφορά στην κερδοφορία η ιστορική βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία. τους διέθεσε το ποσόν των €600.000

Ο ερχομός του 2020 δεν είναι για την ΜΕΒΓΑΛ απλώς μία νέα χρονιά, αλλά σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 7 δεκαετιών επιχειρηματικής αριστείας και καινοτομιών για την ιστορική βορειοελλαδίτικη γαλακτοβιομηχανία.

Μάλιστα η 70η τούρτα γενεθλίων έρχεται μετά από το πέρας μία διετίας στη διάρκεια της οποίας η ΜΕΒΓΑΛ μπήκε για τα καλά στον ενάρετο κύκλο της ανάπτυξης και της συνεχούς βελτίωσης των οικονομικών μεγεθών της.

Εν όψει, λοιπόν, αυτού του επετειακού εορτασμού η ΜΕΒΓΑΛ έχει σχεδιάσει μία σειρά δράσεων προσφοράς, με πρώτη και εξέχουσα αυτή που αφορά τους ίδιους τους ανθρώπους της.

Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τη μέγιστη συμβολή τους στην ανάκαμψη και επαναφορά στην κερδοφορία διέθεσε το ποσόν των 600.000 ευρώ στους εργαζομένους της.

Η ανακοίνωση του mega δώρου έγινε κατά τη διάρκεια σύντομης τελετής όπου η αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΕΒΓΑΛ, Μαίρη Χατζάκου, ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ «Ο Αξιός», Βασίλη Ζωγραφίδη, για την πρωτοβουλία της γαλακτοβιομηχανίας.

«Η εταιρεία μας με μεγάλη χαρά σας κάνει αυτό το δώρο, πρώτα γιατί πραγματικά το αξίζετε, αλλά και γιατί ως Διοίκηση θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και να ανταποδίδουμε στους εργαζόμενους τα αποτελέσματα που έρχονται μέσα από τη δική τους δουλειά, διατηρώντας μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης και επωφελή για όλες τις πλευρές» είπε η κ. Χατζάκου και συμπλήρωσε:

«Εύχομαι με την ίδια πίστη και την ίδια αγάπη να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον!».

Διαβάστε επίσης