Με βίντεο και ανακοίνωση καλεί ο ΠΑΟ τον κόσμο του να πάει στο ΟΑΚΑ (video)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνήθισε μέσω ανακοίνωσης να κάνει έκκληση στους φιλάθλους της να πηγαίνουν στο γήπεδο για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και να τη στηρίζουν σε κόσμια πλαίσια.

Αυτή τη φορά (ντέρμπι με τον Ολυμπιακό)επέλεξε να το κάνει και με βίντεο μικρής διάρκειας στο οποίο μετέχουν τέσσερις νυν ποδοσφαιριστές του συλλόγου του «τριφυλλιού», οι Χατζηγιοβάνης, Κολοβέτσιος, Διούδης και Μπουζούκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ αναμένονται χιλιάδες κόσμου προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η φωνή και η υποστήριξη όλων είναι απαραίτητες για να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στην ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, θα βλάψει άμεσα τον Παναθηναϊκό και μόνο αυτόν. Ο κόσμος της ομάδας οφείλει να προστατέψει την έδρα μας ακόμα και αν προκληθεί, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά είναι ικανή, βάσει του νέου αθλητικού νόμου, να οδηγήσει στην επιβολή αυστηρών ποινών σε βάρος του Παναθηναϊκού. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν αύριο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στο στόχο της, αποφεύγοντας την παραμικρή ενέργεια που θα εμποδίσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και ελέγχοντας τις αντιδράσεις, τόσο τις δικές τους όσο και των διπλανών τους.

Όλοι στο γήπεδο για τη νίκη”.

 

 

Διαβάστε επίσης