Μέχρι και ο Κοντονής ανατρίχιασε με την αγορά του VAR από τον Νικολάκη τον Παππά

Στη Βουλή διαβιβάστηκε η δικογραφία από την Εισαγγελία Διαφθοράς για το VAR, το οποίο είχε αγοραστεί με ζεστά χρήματα από το ελληνικό Δημόσιο, αλλά δεν λειτούργησε ποτέ, όπως λειτουργεί στις άλλες χώρες που εφαρμόζεται η τεχνολογία.

Το κόστος του VAR(που καταβλήθηκε από το Ταμείο Δημόσιων Επενδύσεων) έφτασε τα 14 εκατ. ευρώ, όταν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν ξεπέρασε τα 5 εκατ. ευρώ.

Κι όλα αυτά, ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε καν η…γραμμή για το οφσάιντ, αλλά και αν περάσει η μπάλα στο τέρμα οριακά, δεν ξέρει κανείς με βεβαιότητα αν θα πρέπει να καταλογιστεί γκολ ή όχι.

Τους πανηγυρισμούς του πρώην υφυπουργού Αθλητισμού, Γ.Βασιλειάδη (ο οποίος επίσης εμπλέκεται), του Ν. Παππά και του Βαγγέλη Γραμμένου, δεν είχε…συμμεριστεί ούτε ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος τον περασμένο Γενάρη στη «Δίκη της Δευτέρας» είχε πει μεταξύ άλλων:

«Διαφώνησα με την αγορά του V.A.R. από το δημόσιο ταμείο. Αυτή ήταν δουλειά της SuperLeague. Αυτή έπρεπε να αγοράσει το V.A.R. Αν θέλουν οι Π.Α.Ε. να κάνουν ελκυστικό το προϊόν, αυτοί που κερδίζουν από το ποδόσφαιρο και αυτές είναι οι ομάδες της SuperLeague, έπρεπε να προβούν σε αυτή την επένδυση, δεν έχει καμία δουλειά το ελληνικό δημόσιο να πληρώσει το V.A.R. Όταν κάνει ψώνια το κράτος, κάνει πάντα ακριβά. Δεν είχε καμία δουλειά το κράτος να μπλέκεται σε θέματα, τα οποία χειρίζονται με κέρδος οι Π.Α.Ε. Ξέρετε κανένα ξενοδοχείο να πληρώνει το κράτος το σύστημα παρακολούθησής του; Αυτό με ξένισε κι εμένα, ότι δεν έχει τη γραμμή του οφσάιντ. Δεν είναι απιστία ότι το χρυσοπληρώσαμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Το V.A.R. απολύτως συνεισφέρει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα