«Μέχρι τέλους» ο Σαμαράς με 100 αποδεικτικά έγγραφα!!!

Κατάθεση-«ποταμός» του πρώην πρωθυπουργού στην ανακρίτρια Αλεβιζοπούλου για τη σκευωρία της Novartis

Το κατώφλι της ανακρίτριας του Δικαστικού Συμβουλίου, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου, πέρασε στις 11 το πρωί της περασμένης Δευτέρας (21/12) ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να καταθέσει για τη σκευωρία της Novartis.

Και μόνο από το γεγονός ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός έμεινε στο γραφείο της δικαστικής λειτουργού για περισσότερες από 6,5 ώρες –η κατάθεσή του τελείωσε στις 17:40– γίνεται αντιληπτό ότι ο Σαμαράς δεν άφησε κανένα σημείο της σκευωρίας στο απυρόβλητο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε περί τα 100 αποδεικτικά έγγραφα, με τα οποία «δένεται» η μηνυτήρια αναφορά του κατά των συκοφαντών που αποπειράθηκαν να εξοντώσουν και να σπιλώσουν ποινικά τον ίδιο και ακόμη 9 πολιτικά πρόσωπα.

Εκτός από τις ευχές του για καλά και… υγιή Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες, ο Αντώνης Σαμαράς αρκέστηκε στην παρατήρηση ότι «είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν τη άθλια σκευωρία», συμπληρώνοντας ότι εμπιστεύεται απολύτως τη Δικαιοσύνη «η οποία έχει πλέον τον λόγο».

Πιστός στις απόψεις του, ότι λόγια και πράξεις πρέπει να συμβαδίζουν, ο πρώην πρωθυπουργός επανέλαβε με την κατάθεσή του τη χαρακτηριστική ατάκα του: «Μέχρι τέλους!»…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα