Μεγάλη αναστάτωση στο Φεστιβάλ Καννών!

Εκλάπησαν κοσμήματα 1.4 εκατ. δολαρίων που επρόκειτο να φορούσαν σταρ του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί! Τα κοσμήματα ανήκουν στον κορυφαίο οίκο Chopard, και είναι αξίας 1.4 εκατομμυρίου δολαρίων. Εκλάπησαν από το χρηματοκιβώτιο σουίτας του πολυτελούς ξενοδοχείου Suite Novotel Cannes Centre στο οποίο διέμενε υπάλληλος του οίκου στις Κάννες.

Την είδηση ανέφερε το The Hollywood Reporter ότι τα συγκεκριμένα κοσμήματα προορίζονταν να κοσμούν διάσημους σταρ του Χόλιγουντ καθώς θα κάνανε την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες φυλάσσονταν από Αμερικανό υπάλληλο στο χρηματοκιβώτιο της σουίτας του και όπως ανέφερε η Αστυνομία στις Κάννες, ο δράστης άρπαξε όλο το χρηματοκιβώτιο.

Ο ύποπτος σύμφωνα με τα στοιχεία δεν αποκλείεται να είναι ένας από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου, γι’ αυτό και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες από εκεί. Η Διευθύντρια Επικοινωνίας του οίκου Chopard, Raffaela Rossiello επιβεβαίωσε τα πάντα για την κλοπή. Επίσης, τόνισε ότι τα κομμάτια που εκλάπησαν δεν ανήκαν στη συλλογή των κοσμημάτων που έχουν φορεθεί στο παρελθόν από κορυφαίες ηθοποιούς στο Φεστιβάλ Καννών!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα